Halász Margit: A vitéz közalkalmazott

Halász Margit: A vitéz közalkalmazott
zoom Kép nagyítása

Halász Margit:
A vitéz közalkalmazott

Tárcák, tárcanovellák – Bódi Kati rajzaival
(Kortárs Tárca sorozat -- ISSN 2630-8339)
117*200 mm, füles kartonborítóval,
ISBN 978-963-435-059-0
megjelenés: 2019. november

E tárcák hősnője mindennapjaink flaszterén topog. Vagy egy lerobbant troliban szorong a többi utassal, új bevásárlókocsira, „banyatankra” vágyik, málnára, békére, Skóciára, a gyerekkor kincseire, régvolt alakjaira. Szóljon bár a humor, a derű, a remény vagy éppen a dráma, a kétségbeesés nyelvén, szavai közé mindig odaszővi azt az aranyfonalat, ami közös hajlékunkba, a mesébe vezet haza minket, hallgatóit. S onnan kitekintve máris otthonosabb a világ.
„Volt egyszer egy szegény közalkalmazott, aki beleunván szürke hétköznapjaiba, utazni indult. Nem titok, ez a közalkalmazott én voltam. Bejártam ungot-berket, Budapestet és a nagyvilágot. Még a gyermekkoromba is visszamentem. Láttam ezt, azt, amazt. Bicikliztem, metróztam, gyalogoltam, repültem. Ámultam. Bámultam. Mosolyogtam. Vicsorogtam. Aztán hetvenhét napon át megállás nélkül írtam. Hogy mindez igaz-e vagy sem, ki tudná azt megmondani? Te is tudod, kedves Olvasó, milyen a világ. Ahogy a nyitrai dudanóta mondja: kinek szoros, kinek tág.” Halász Margit

 

 

Bolti ár: 2500 Ft
Kedvezményes ár: 2000 Ft
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv keresése

Kiemelt ajánlatunk

KÖNYVEINK MEGRENDELÉSE
Kedves Vásárlónk! Honlapunk működési zavara miatt kérjük, hogy átmenetileg e-mailben, a petra.racz ((kukac)) kortarskiado.hu címen rendeljen tőlünk könyveket, megadva elérhetőségeit!