Domokos Gábor: Hajnali történetek

Domokos Gábor: Hajnali történetek
zoom Kép nagyítása

[elbeszélések]

ISBN 963 9297 01 1
Megjelenés: 2000
Terjedelem: 140 o.
kartonált

Domokos Gábor nehezen oldódó, figyelmes, ironikus alkat. Ez utóbbi tulajdonsága öniróniával párosul, ami írásait is áthatja, sajátos fénytörést adva elbeszéléseinek. Kitalált egy hiteles, hétköznapi figurát, Hajnalit, akinek történeteit egy időben nyomon követhettük az Új Ember hasábjain. A főhősben mindnyájan magunkra ismerhetünk, gondolatai nagyon is ismerősek, így azonosulni tudunk vele, s megértjük, miért menekül szívesen képzelete világába, amely azonban nem védi meg a kisebb-nagyobb horzsolásoktól, kellemetlenségektől. Életében nincsenek nagy tragédiák, napi bosszúságok érik, amelyeken egy sörrel, legyintéssel teszi túl magát. Hajnali alakja rokonszenvet kelt, s a történetét figyelőben feltámad az együttérző remény: hátha egyszer neki is sikerül.
A szerző tehetségét a nemrég elhunyt kitűnő költő és irodalomértő, Parancs János ismerte fel; bizonyára ő is elégedetten olvasná ezt a kötetet. (Rónay László)

Bolti ár: 750 Ft
Kedvezményes ár: 600 Ft
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv keresése

Kiemelt ajánlatunk

KÖNYVEINK MEGRENDELÉSE
Kedves Vásárlónk! Honlapunk működési zavara miatt kérjük, hogy átmenetileg e-mailben, a petra.racz ((kukac)) kortarskiado.hu címen rendeljen tőlünk könyveket, megadva elérhetőségeit!