Tolvaly Ferenc: El Camino – Az út

Tolvaly Ferenc: El Camino – Az út
zoom Kép nagyítása

(regény)

ISBN 963 9593 24 9
Megjelenés: 2005
Terjedelem: 304 o.
Műszaki adatok: keménytáblás, védőborítóval


El Camino: Szent Jakab útja korunk egyik nagy titkához vezet: az önmagukat kereső embereknek adhat kulcsot. Magyarországon eddig is nagy példányszámban fogytak a Shirley MacLaine és Paolo Coelho tollából a zarándokútról megjelent művek.
A magyar közönségnek érdekes lehet egy magyar zarándok vallomása is, különösen, mert sok új elemet tartalmaz. Mai, értékvesztett világunkban sokan keresnek fogódzót, értékeket, ők egyre inkább a lelki vándorút témája felé fordulnak.
A könyv egyszerre napló, monológ, útleírás és történelmi képeskönyv. Tolvaly Ferenccel egyfajta időutazást teszünk a középkorba. Másféle Spanyolországot látunk vele, mint amit eddig láttunk. Az út teljes legendáriumának megismerése mellett művészettörténeti érdekességek leírása fonódik egybe a vándor testi-lelki-spirituális útjával és álmaival. Hiteles középkori hangulat és ismeretek találkoznak egy tipikusan XXI. századi ember kétségeivel, vívódásaival és végül magára találásával. Az út, a Camino nemcsak fizikai megpróbáltatás, nem csupán térben halad a vándor, hanem spirituális mélységeket jár meg.

Bolti ár: 2950 Ft
Kedvezményes ár: 2360 Ft
Mennyiség: 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv keresése

Kiemelt ajánlatunk

KÖNYVEINK MEGRENDELÉSE
Kedves Vásárlónk! Honlapunk működési zavara miatt kérjük, hogy átmenetileg e-mailben, a petra.racz ((kukac)) kortarskiado.hu címen rendeljen tőlünk könyveket, megadva elérhetőségeit!