Rendelés, információ

KÖNYVEINK MEGRENDELÉSE
Kedves Vásárlónk! Honlapunk működési zavara miatt kérjük, hogy átmenetileg e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen rendeljen tőlünk könyveket!

Online megrendeléskor és helyben vásárláskor egyaránt 20% árengedményt adunk minden könyvünkre.

A megrendelt könyvhöz többféleképpen juthat:

A kényelmes, gyors, de költségesebb mód: a postai utánvétel – Ez esetben a könyvek árát a postaköltséggel és utánvételi díjjal együtt az átvételkor fizeti ki a kézbesítőnek. A postaköltségre és az utánvételi díjra a Magyar Posta mindenkori díjszabása érvényes (lásd itt »). A küldeményeket igyekszünk a megrendelés beérkezését követő napon, de légkésőbb három napon belül postára adni.

A kényelmes, kissé hosszadalmasabb, viszont olcsóbb mód: az előzetes átutalás – A megrendelt könyvről átutalásos számlát írunk Önnek, mely magában foglalja a szállítási díjat is. A számlát egyszerű levélként elküldjük Önnek. Ahogy Ön átutalta, és megjelenik az összeg folyószámlánkon, regisztrált küldeményként máris postázzuk a könyvet címére. Így Ön megspórolhatja az utánvételi díjat. Ha elsőbbségivel kéri a szállítást, kérjük, jelezze a megrendelőlapon.

15 000 Ft feletti megrendelés esetén a postaköltséget belföldi címre a kiadó állja.

A fáradságosabb, ám legolcsóbb mód: a személyes átvétellel a kiadóban – Szerkesztőségünk címe: Budapest, VI. k. Bajza u. 18. II. em (a Városligeti fasor sarkánál). Itt készpénzfizetéssel veheti át a megrendelt könyvet. Bankkártyával nem tud fizetni. Látogatása előtt, kérjük,  egyeztessen időpontot munkatársnőnkkel, Rácz Petrával, aki bármely felmerült kérdésben szíves rendelkezésére áll. Tel.: 06 30 231 45 15, valamint: 06 1 343 6082 (rögzítővel), e-mail: petra.racz[kukac]kortarskiado.hu

Megrendelések

0 Products - 0 Ft
Go to cart

Könyv kereséseKiemelt ajánlatunk

KÖNYVEINK MEGRENDELÉSE
Kedves Vásárlónk! Honlapunk működési zavara miatt kérjük, hogy átmenetileg e-mailben, a petra.racz ((kukac)) kortarskiado.hu címen rendeljen tőlünk könyveket, megadva elérhetőségeit!